6 header

Massage heeft al jaren mijn interesse. Meer dan vijftien jaar geleden besloot ik mijn intuïtie te volgen en wat met massage te gaan doen. Daarom volgde ik op Holos in Utrecht de opleiding tot Holistisch Massagetherapeut. Daar leerde ik naast massagetechnieken ook wat aangeraakt worden met aandacht allemaal met je kan doen.

De afgelopen jaren heb ik geleerd om meer te luisteren naar mijn gevoel, mijn lichaam en heb ik ontdekt hoe waardevol dit is. Ik ben mij sneller bewust van de signalen die mijn lichaam geeft. Juist door naar deze signalen te luisteren ( in plaats van negeren) gebeuren er mooie dingen.

Ik vind dit zo'n mooie ontdekking dat ik andere mensen ook wil begeleiden in bewustwording en voelen. Wat heeft jouw lichaam je te vertellen? Massagetherapie kan een mooie rol spelen in het proces van bewustwording, omdat klachten en symptomen niet worden weggemasseerd, verzacht of ontkend, maar juist worden gebruikt om inzicht en zelfkennis te krijgen. Als het ware leer je je eigen handleiding steeds beter kennen.

In 2008 heb ik Massagetherapie de Branding opgezet en ben ik mensen op maat gaan masseren en begeleiden .

Om nog meer te weten te komen over voetreflex en massagemogelijkheden heb ik bij Total Health mijn kennis op het gebied van voetreflexologie uitgebreid en verbreed. Deze opleiding combineert het Westerse voetreflexsysteem met het Chinese systeem. Ik vind het een krachtige en waardevolle aanvulling. 

Afspraak maken? Bel 06-17697629 of mail naar info@massagetherapiedebranding.nl