Skip to main content

Van Binnen Naar Buiten

blog kleding 375 281px

Maanden terug begon er iets binnen in mij te borrelen. Dat borrelen begon klein en hield aan. Naarmate de tijd verstreek, ontdekte ik wat er met het borrelen bedoeld werd. De praktijk en ik zelf ook waren toe aan nieuwe stappen zetten. Nou ken ik mijzelf, op dat gebied ben ik niet zo snel. En dat vind ik (tegenwoordig) prima. Iets wat vandaag bedacht wordt, hoeft niet gisteren klaar te zijn.

Is het tijd voor een nieuwe huisstijl? Is er dan iets mis met het oude? Nou nee, behalve dan dat het mij niet meer lijkt te passen. Zoals dat ene jurkje wat in je kast hangt, waarvan je weet dat je het niet meer aan zal trekken, maar wegdoen is ook weer zo wat.

Ik weet nog hoe ik tien jaar geleden begon te stralen toen de huisstijl ontworpen werd door Ans van Bekkum. Er werd een grijns van oor tot oor op mijn gezicht getoverd. Van die dikke grijns is slechts de glimlach nog over.

Op naar een nieuwe huisstijl dus! Wederom voelt Ans feilloos aan hoe ik ben, wat ik wil, wat mij past en weet dat om te zetten in een aantal mooie voorbeelden. Ze geeft mij de tijd (en die heb ik nodig) om alles te laten bezinken. De verschillende opties pronken op een foamboard, die ik meesleep door het hele huis. Zelfs tijdens het strijken spiek ik af en toe.

Eén optie blijft mij aankijken, vangt constant mijn aandacht. Van binnen wordt mijn hart er warm van en van buiten is de brede grijns weer zichtbaar. Ik straal van top tot teen. 

Ineens zijn de stappen sprongen geworden. Wat gaat het snel. Nieuwe huisstijl, nieuwe visitekaartjes, vernieuwde website, voor het eerst een hoesje om mijn mobiel uiteraard met logo, zelfs bedrijfsshirts zijn er inmiddels. Het geeft allemaal energie. Het bruist in mij en om mij heen. 

Zelfs mijn eerste blog staat op papier. De tekst zat van binnen en is nu naar buiten. Wat voelt dit gaaf!